Подробнее о iPhone 15 Pro от iPhone 14 Pro

Високата инфляция и повишаващите с разходи по вече с отражением света на цените на получение продуктов и услуг. Apple обаче успя да запази цените на свои устройства непроменени. Според информация на AndroidHeadlines обаче това ще се промени с iPhone 15 Pro .

Наи-вероятно причина в снижении продаж на iPhone 14 Plus . Този модель е със $100 по-евтин от Про версии, какой Apple очакваше да и много популярных средств потребления. Оказва се обаче, че е после дня продажи от новых моделей, тъй като практически не предлагает големи разлики прямо iPhone 13 освне големия дисплея.

Apple не е доволна от този факт и сега обмысля различни ходове. Единые цены на iPhone 15 Pro и 15 Pro Max . Это еще более выгодное и выгодное увеличение цены на топовые модели iPhone с 2017 г. Насам, когато селекционирует iPhone X. Увеличивает на разлив между тях и другими предложениями, может да бъде больше единого стимула для потребителте да ги предпочетат.

Междувременно Apple вдигаше цена на другие модели, като миналата година iPhone 14 поскъпна почти навсякъде освен в САЩ. Затова поредно увеличение може да не се хареса на масовия потребитель по свету. Особый като се има предвид силната соревнования от Android. Яблоко обаче можно разчитать и на много голяма и много лоялна база от читателей, които няма да неверят на марку. Засега компания не е коментирала тези слухове.